76571

Nauja prekė

Termovizorinis taikiklis Pulsar Thermion Duo DXP50

4 590,00€su PVM

Jei turite klausimų apie užsakymo ir įsigijimo procesą, klauskite elektroninio pašto adresu info@ehunt.lt arba telefonu +37069440002

Terminis vaizdavimas ir dienos optika viename

Pulsar Thermion Duo DXP50 daugiaspektrinis šautuvas sujungia terminio vaizdo aptikimo galimybes su spalvotos dienos optikos identifikavimo galimybėmis viename intuityviame įrenginyje – tai pagerina medžioklės patirtį ir leidžia vartotojams įgyti daugiau informaciją stebint taikinius nuotolio. Šis informatyvumo lygis dar labiau padidinamas dėl matymo lauko, kuris išlieka toks pat, nepaisant to, į kurį optinį kanalą nustatytas šautuvas, ir pašalinus bet kokį poreikį perorientuoti taikymo sritį, kai naudotojai persijungia iš vieno režimo į kitą.

Galinga dienos ir šiluminė optika

Su itin jautriu, Europoje pagamintu 640 x 480, 17 µ, <25 mK NETD Lynred šiluminiu jutikliu, kartu su galingu, greitos diafragmos 50 mm f1.0 germanio objektyvu, Thermion Duo DXP50 pasiūlys įspūdingą terminio aptikimo diapazoną iki 1800 m ir 12,4° matymo laukas – veikia efektyviai ir suteikia krištolo skaidrumo šiluminius vaizdus nepalankiomis sąlygomis, pvz., smarkiu lietumi, tirštame rūke arba aplinkoje, kurioje šiluminis kontrastas mažas.

„Thermion Duo DXP50“ taip pat turi 3840 x 2160 4K CMOS jutiklį, užtikrinantį krištolo skaidrumo dienos stebėjimo galimybes, visos spalvos HD vaizdą ir tikslų dienos spalvų perteikimą.

Pažangūs vaizdo apdorojimo algoritmai ir Pulsar išlyginamasis filtras užtikrins, kad šis vaizdas visada išliks kuo aiškesnis ir sumažins akių įtampą bei nuovargį ilgą stebėjimo laikotarpį.

HD AMOLED ekranas

Šie neįtikėtinai detalūs vaizdai pateikiami 1024 x 768 HD AMOLED ekrane, užtikrinantį aiškius ir tikslius šilumos vaizdus naktį ir aiškų, didelės raiškos stebėjimą dieną.

Kintamasis didinimas

Thermion Duo DXP50 siūlo 2–16 kartų kintamą padidinimą su 8 kartų skaitmeniniu priartinimu, kad būtų galima geriau stebėti didesniu atstumu. Šį skaitmeninį priartinimą galima pasiekti 2x, 4x ir 8x žingsniais arba sklandaus, nuolatinio nuskaitymo režimu.

Vaizdas vaizde režimas su dviejų kanalų galimybėmis

Funkcijos Vaizdo paveikslėlyje režimas (PiP), kuris rodo priartintą rėmelį viršutiniuose 10 % ekrano, leidžiantį vartotojams padidinti dominančius objektus 2 x 4 ir gali vienu metu rodyti šiluminę ir dienos optiką. tas pats vaizdo ieškiklis.

Greitas ir lengvas fokusavimas

Abipusės fokusavimo rankenėlės, esančios abiejose dienos optikos korpuso pusėse, buvo pridėtos, kad būtų užtikrintas greitas ir lengvas fokusavimas, tačiau būtų patogu valdyti. Ant šių fokusavimo rankenėlių galima rasti pelekų svirtis, todėl naudotojai gali greitai ir lengvai atlikti mikroreguliavimus lauke.

Galia iki 6 valandų

Naudojant dvigubą baterijų sistemą, dvi Thermion Duo DXP50 baterijos – viena vidinė, kita išimama ir įkraunama – efektyviai veikia iki 6 valandų (priklausomai nuo temperatūros), todėl naudotojai gali tęsti medžioklę iki nakties. Keičiamą bateriją neįtikėtinai lengva išimti, todėl ją galima greitai pakeisti net visiškoje tamsoje.

Išlaiko klasikinę optinio taikiklio estetiką.

Remiantis sprendimais ir komponentais, esančiais pavyzdiniame „Pulsar“ termoviziniame „Thermion 2 XP50 Pro“, „Thermion Duo DXP50“ turi sklandžiai integruotą dienos optikos korpusą, esantį ant taikiklio, kuriame yra spalvotas 4K optinis kanalas, užtikrinantis didelę raišką. dienos stebėjimas.

Šis korpusas išlieka žemo profilio, todėl šis naujasis daugiaspektrinis taikiklis išlaiko pažįstamą klasikinio dieninio taikiklio estetiką, tvirtinamas naudojant 30 mm taikiklio žiedus ir užtikrina, kad jis niekada neatrodytų netinkamas ant šautuvo.

Integruotas vaizdo ir nejudančių vaizdų įrašymo įrenginys

Thermion Duo DXP50 integruotas nejudančių vaizdų ir vaizdo įrašymo įrenginys leidžia vartotojams užfiksuoti mėgstamas akimirkas, išsaugoti jas įrenginyje arba „Stream Vision 2“ ir leidžia atkurti bei dalytis vaizdo įrašais.

„Stream Vision 2“

„Thermion Duo DXP50“ leidžia prijungti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį prie „Stream Vision 2“ programos, atveriant daugybę ryšio galimybių, įskaitant:

Galimybė naudoti mobilųjį telefoną kaip belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad būtų galima valdyti ir reguliuoti optinio taiklio nustatymus. Peržiūrėkite kiekvieną įrenginio pakeitimą išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrane realiuoju laiku. Ši funkcija taip pat leidžia nuotoliniu būdu įrašyti filmuotą medžiagą arba užfiksuoti nejudančius vaizdus.

Įrenginyje užfiksuotų nuotraukų ir vaizdo įrašų galeriją galima naršyti ir atsisiųsti. Šie vaizdo įrašai ir vaizdai taip pat gali būti bendrinami.

Nuotoliniu būdu atnaujinkite programinę-aparatinę įrangą ir pasinaudokite visomis naujausiomis funkcijomis po ranka. „Stream Vision 2“ leidžia užtikrinti, kad jūsų aprėptis visada veiktų kuo geriau.

25 Prekės toje pačioje kategorijoje: