Kepurės, skrybėlės 

Yra 6 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Medžioklinės kepurės

    Medžioklėje tikrai ne viską lemia ginklai ir taiklumas, todėl svarbu pasirūpinti ir tinkamais aksesuarais. Daugelis gyvūnų kvapus užuodžia kur kas geriau nei mes. Būtent dėl to svarbu žinoti visas subtilybes ir tai, kad medžiojant būtinas galvos apdangalas, pavyzdžiui, medžiotojo kepurė. Kepurė medžioklei praverčia ne tik tuomet, kai nelepina oras, bet ir sekant gyvūnų pėdsakais ar laukiant jų pasirodymo stebint aplinką iš medžiotojų namelio.

    Kuo dar svarbios kepurės medžioklei ir kur jas įsigyti už palankiausią kainą?

    Medžioklinės kepurės, kuo jos ypatingos?

    Medžioklinės kepurės ne vien tik stilingas aksesuaras: jos labai pravarčios vėsiuoju sezonu, pavyzdžiui, rudenį, žiemą ar ankstyvą pavasarį, kai šąla ne tik galva, bet ir ausys. Tam, kad garantuotumėte sau maksimalią šilumą šaltuoju periodu, rinkitės Pinewood prekės ženklo kepures su flisiniu pamušalu. Flisas puikiai izoliuoja šilumą bei greitai džiūna, todėl toks variantas yra pats praktiškiausias.

    Norint jaustis gerai šaltojo sezono medžioklės metu būtina apsaugoti galvą nuo šalčio. Šalančios ausys ir galva sukelia didžiulį diskomfortą, galų gale ir peršalimo ligas. Kai kurie medžiotojai net rekomenduoja dėvėti dvigubą kepurę: vieną iš plono fliso, o kitą vilnonę.

    Medžioklinės kepurės dažniausiai būna prigesintų žemės tonų: tamsiai žalios, pilkos arba rusvos spalvos. Taip yra todėl, kad medžiotojas turi kuo geriau susilieti su gamta ir laukiniam gyvūnui tapti kone nepastebimu. 

    Tiesa, aktyviuoju medžioklės sezonu gali praversti ryškios oranžinės spalvos kamufliažo rašto kepurė. Ji padeda išlikti saugiems miškuose, išvengti atsitiktinių šūvių. Tokia spalva yra gerai ir aiškiai pastebima net iš toli.

    Kepurės medžioklei internetu už žemą kainą

    Kepurių medžioklei už puikią kainą įsigysite internetinėse parduotuvėse, pavyzdžiui, ehunt.lt. Medžioklės drabužių ir aksesuarų gamintojas Pinewood siūlo platų pasirinkimą kepurių vyrams, moterims ir vaikams. Pasirūpinkite visos šeimos patogumu ir komfortu net šalčiausiomis dienomis drauge su Pinewood.

    Rinkdamiesi kepurę medžioklei atkreipkite dėmesį į medžiagą iš kurios ji pagaminta, kepurės spalvą bei sezoną, kuriam ji skirta. Taip išsirinksite ilgaamžę ir patvarią kepurę savo laisvalaikiui.

  • Kepurės su snapeliu

    Medžioklės pasaulyje rasime daugybę reikalingų rūbų ir aksesuarų, tačiau vienas jų išsiskiria savo praktiškumu: tai kepurės su snapeliu. Jos gali padėti paslėpti veidą nuo nepageidaujamų asmenų, apsaugoti jį nuo saulės spindulių, nemalonaus lietaus ir pan.

    Vyriškos kepurės su snapeliu ir moteriškos kepurės su snapeliu atlieka tą pačia funkciją, tad kaip jas išsirinkti ir kuo jos yra naudingos? Apie tai kalbame šiame straipsnyje.

    Kepurės su snapeliu medžioklei, kaip išsirinkti?

    Kepures su snapeliu medžioklei reikia rinktis atidžiai, taip, kaip ir bet kokią kitą aprangos detalę. Pirmiausia yra svarbu pabrėžti, kad ta pati kepurė netiks visiems metų laikams: žiemą geriau rinktis šiltą, iš natūralaus arba specialaus sintetinio audinio pagamintą kepurę, kuri kartu dengtų ir ausis, tačiau ne tokiu šaltu medžioklės sezonu puikiai tiks kepurės su snapeliu vyrams ir kepurės su snapeliu moterims.

    Kuo storesnė kepurės medžiaga, tuo daugiau šilumos ji sulaikys. Šiais laikais galima rasti net vilnonių kepurių su snapeliu, todėl puikiai tiks vėlyvo rudens medžioklei: jos atsparios įvairioms oro sąlygoms bei yra iš tiesų geras pasirinkimas medžiojant vėsesniu oru.

    Sušlapę audiniai kelia diskomfortą, o nuolatinė drėgmė gali sukelti peršalimo ligas, todėl labai svarbu pasirinkti tinkamos medžiagos kepurę su snapeliu.

    Rinkitės mažai gamtoje pastebimas, su aplinka susiliejančias spalvas arba kamufliažo raštą. Tai yra pats palankiausias spalvų derinys, nes ant jų nesimato purvo, prakaito dėmių ir pan. Natūralių, gamtoje suteikiamų spalvų deriniai yra sunkiai pastebimi gyvūnams, todėl suteikia jums pranašumą medžioklėje. 

    Tiesa, nemaža dalis medžiotojų, turistų ar lauko sporto entuziastų renkasi ryškiai oranžinės spalvos kepures. Jos ne tik stilingos, bet ir atlieka tam tikrą svarbią funkciją. Šios spalvos kepurės yra aiškiai matomos kitiems medžiotojams, todėl padeda išvengti nemalonių atsitikimų, o tai ypač svarbu aktyvaus medžioklės sezono metu.

    Bet kokiu atveju, prieš įsigydami kepurę su snapeliu pasidomėkite jos savybėmis, medžiaga, iš kurios ji pagaminta ir ar reguliuojasi jos dydis.

    Kuo naudingos kepurės su snapeliu?

    Tokio tipo kepurės yra ypač mėgstamos tiek vyrų, tiek moterų, tiek ir vaikų: jos patogios, padeda apsaugoti veidą nuo tiesioginių saulės spindulių, be to, saugo ir akis. Tiesa, medžiotojai jas vertina ne tik dėl patogumo.

    Patyrę entuziastai puikiai žino, kad vienas iš stipriausių kvapų sklinda būtent nuo galvos, todėl kepurė yra paprasčiausias sprendimas norint tą kvapą užmaskuoti nuo laukinių gyvūnų. 

    Be to, kepurės su snapeliu saugo galvą nuo lietaus, purvo, sniego. Žinomo prekinio ženklo Pinewood siūlomos kepurės yra padengtos specialiu organiniu impregnantu Bionic Finish® Eco, kuris suteikia papildomų teigiamų savybių aprangai ir aksesuarams.

    Reguliuojamas užsegimas leis būti tikriems, kad kepurė bus tinkama tiek vyrams, tiek moterims. Neabejokite ir tuo, kad kepurė kartu gali tapti ir puikia stiliaus detale: ypatingai mėgstamos vintage stiliaus kepurės su snapeliu, kurios atrodo klasiškai ir taip pat puikiai apsaugo galvą nuo lietaus, vėjo ar mašalų įkandimų.

    Kepurės su snapeliu už žemą kainą internetu

    Kokybiškas ir iš gerų medžiagų pasiūtas kepures įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Visa medžiotojų šeima ras sau tinkamus aksesuarus, nes čia rasite kepurių snapeliu vyrams ir moterims. Rinkitės kepures atsižvelgdami į jų spalvą, medžiagą, funkcijas (ar dydis reguliuojamas, ar medžiaga kvėpuojanti ir t.t.).

  • Medžiotojo skrybelės

    Ruošiantis medžioklei reikia pasirūpinti ne tik kulkomis ir ginklais, bet ir svarbiais aksesuarais. Vienas jų yra medžiotojo skrybėlė. Ši aprangos detalė padeda apsaugoti akis nuo svetimkūnių, o galvą ir veidą nuo vėjo bei lietaus. Skrybėlė, pagaminta iš vilnos, neįtikėtinai gerai šildys galvą ir suteiks komfortą medžioklės metu.

    Kaip ją išsirinkti ir kur galima įsigyti skrybėlę medžioklei?

    Skrybėlės medžioklei, kaip išsirinkti?

    Pirmiausia, tikra ir klasikinė medžiotojo skrybėlė yra pagaminta iš vilnos: ši medžiaga atrodo solidžiai ir puošia. Ypač puikiai atrodo vintage tipo skrybėlė, su kuria kiekvienas asmuo pasijus lyg kino filmo herojus.

    Vis dėlto, laikai keičiasi ir natūralios medžiagos užleidžia vietą sintetinėms, kurios savo savybėmis lenkia ir kartais net keliomis galvomis pranoksta natūralias. 

    Šiuolaikinės technologijos dėka sintetinės medžiagos, pavyzdžiui, poliesteris, puikiai izoliuoja šilumą, nėra pralaidžios vėjui, tačiau gerai išgarina drėgmę ir neleidžia kauptis garams. Tai yra idealus pasirinkimas visiems, kuriems svarbu kaina ir kokybė.

    Daugumos šiuolaikinių medžiotojo skrybėlių viduje rasite tinklelį, kuris apsaugo nuo prakaito ir neleidžia galvai perkaisti ar peršalti. Patikimas gamintojas Pinewood siūlo puikias, solidžias ir kokybiškas medžiotojo skrybėles, kurios pravers šiltesniais sezonais, kai nereikia nuo šalčio apsaugoti ausų.

    Tam, kad būtumėte gerai pastebimi, rekomenduojama papildomai įsigyti signalinę juostą, dedamą ant skrybėlės (jei jūsų išsirinkta jos neturi). Tai padės likti pastebėtiems kitų medžiotojų ir išvengti nemalonių atsitikimų, pavyzdžiui, atsitiktinio šūvio.

    Skrybėlės medžioklei internetu

    Kokybiškas ir patikimo gamintojo Pinewood bei kitų skrybėles įsigykite jau dabar internetu. Rinkitės iš 100% vilnos pagamintus gaminius arba išmėginkite naujoviškas, iš sintetinių medžiagų pagamintas medžiotjo skrybėles.

    ehunt.lt rasite visas aprangos detales ir drabužius, kurių gali prireikti sėkmingai medžioklei. Rinkitės iš plataus gaminių asortimento ir įsigykite viską, ko gali prireikti. Pamirškite nuobodų važinėjimą po skirtingas parduotuves, nes yra ehunt.lt internetinė parduotuvė.

Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų
Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų

Kepurės, skrybėlės

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: