77493

Nauja prekė

Termovizorius PULSAR TELOS XP50

3 390,00€su PVM

Daugiau informacijos telefonu +37069440002

Naujasis „Pulsar Telos XP50“ terminio vaizdo monokuliaras turi žaidimą keičiantį Europoje pagamintą „Lynred“ jutiklį su 640 x 480 raiška ir 17 mikronų pikselių žingsniu, pasižyminčiu išskirtiniu NETD šiluminiu jautrumu, mažesniu nei 18 mk NETD, suteikiančiu pažangias terminio vaizdo galimybes net ir pačiomis atšiauriausiomis oro sąlygomis.

Su greitos diafragmos F50/1.0 germanio objektyvu patirsite aukščiausios kokybės, detaliausią ir informatyviausią vaizdą, nesvarbu, ar stebite laukinę gamtą, persekioja elnius ar kontroliuojate kenkėjus.

Pažangi Pulsar vaizdo stiprinimo technologija

Visuose „Telos“ modeliuose bus įdiegta pažangi „Pulsar“ vaizdo stiprinimo technologija. Dėl to Telos terminis vaizdas pasiekia aukščiausią detalumo, aiškumo ir kontrasto lygį.

Įrenginys gali atkurti sudėtingas scenas įvairiais pustoniais, įskaitant mažo kontrasto objektus, tokius kaip dangus, žolė ar vandens paviršiai. Be to, programinė įranga detalizuoja ir paryškina objektus skirtingais atstumais, todėl vaizdas yra labai informatyvus.

Rankiniu būdu padidinus terminio vaizdo jutiklio jautrumą, pablogėjus stebėjimo sąlygoms pagerėja aptikimo kokybė. Išlyginamasis filtras ir platus ryškumo bei kontrasto nustatymų asortimentas daro ilgą stebėjimą patogesnį.

Su nauju priartinimo žiedu, esančiu už fokusavimo žiedo, galite tiesiog intuityviai reguliuoti Telos didinimą, pasukite ranką.

Sukurtas taip, kad būtų patogu naudoti ilgą laiką

Naudojant Telos XP50 vaizdą galima lengvai reguliuoti viena ranka. Klasikinis sklandus skaitmeninis priartinimas ir fokusavimo žiedai yra ant objektyvo klasikiniame išdėstyme po vieną, kitaip nei profesionalūs fotoaparatai, kurie idealiai tinka tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Nuoseklus žiedų išdėstymas leidžia greitai ir su minimaliomis pastangomis gauti aiškų vaizdą su norimu padidinimu.

Vertikalus simetriškas valdymo mygtukų išdėstymas leidžia „Telos“ naudoti abiem rankomis su tuo pačiu komforto lygiu. Mygtukai yra išdėstyti eilėje viršutiniame skydelyje, o nuimamas rankos dirželis gali būti perkeltas į dešinę arba kairę įrenginio pusę pagal jūsų pageidavimus. 

Siekiant dar didesnio pritaikomumo ir patogumo naudoti, Telos siūlo pritaikomus valdiklius ir patogią vartotojo sąsają. Šie nauji termoviziniai monokuliai pasižymi pažangiomis funkcijomis, tačiau konkrečios funkcijos prioriteto nustatymas yra vartotojo, kuris gali laisvai pertvarkyti meniu elementus ir programuoti mygtukų funkcijas, privilegija.

Pasiruošę sunkiausioms sąlygoms

Naująjį Telos XP50 galėsite stebėti ilgiau nei 8 valandas vienu akumuliatoriaus įkrovimu. Visiškai naujam LPS 7i greitai keičiamam ličio jonų akumuliatoriui nereikia specialių įkroviklių. Tiesiog prijunkite jį prie bet kurio tinklo adapterio per USB Type-C prievadą ir įkraukite naudodami greitojo įkrovimo protokolą Power Delivery. Be to, LPS 7i baterija palaiko belaidį įkrovimą.

„Telos“ terminio vaizdo monokliai buvo sukurti atšiaurioms dykumos sąlygoms. Jie tinkamai veikia esant ekstremalioms temperatūroms nuo -25 iki +50 °C. Šie prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui, kai visiškai panardinami į vandenį.

Be to, guminis Telos korpusas pagamintas pagal aukštus kokybės standartus ir yra itin patvarus.

Specialiai sukurtas ergonomiškas ir funkcionalus nešiojimo dėklas

Naujasis „Telos“ yra stilingame, patogiame, patogiame dėkle, pagamintame pagal užsakymą. Jis idealiai tinka naudoti tais atvejais, kai medžiotojas ar laukinės gamtos stebėtojas turi judėti dažnai ir greitai, todėl reikia greitai išskleisti savo Telos iš korpuso.

Tvirtinimo diržų sistema optimaliai paskirsto svorį ant medžiotojo ar laukinės gamtos stebėtojo kūno. Tai sumažina svorį ant pečių, nugaros ir kaklo bei leidžia laisvai judėti, nebijant, kad prietaisas iškris. Be to, „Telos“ dėkle yra dirželiai, skirti tvirtinti prie juosmens diržo, taip pat modulinė „Molle“ tvirtinimo sistema, įskaitant kuprines ir juostinius įrankius.

30 Prekės toje pačioje kategorijoje: