Nauja prekė

Le Chameau CHASSEUR NEO guminiai batai

300,00€su PVM

Ikoniniai „Chasseur“ – rankų darbo aukščiausios kokybės neopreno batai su užtrauktuku – iš karto atpažįstami. Galima pasirinkti iš 8 blauzdų apkaustų, kad būtų galima pritaikyti beveik pagal užsakymą. Aramido pluošto sutvirtinimas priekyje papildomai apsaugai nuo trinties, tvirtas vandeniui atsparus Riri Aquazip ir užsegamas mygtukas tvirtinimui. Izoliuojantis 3 mm neopreno pamušalas patogiam dėvėjimui žiemą. Smūgius sugeriantis, izoliuojantis, universalus padas su sustiprintu kotu, kad būtų galima geriau palaikyti arką.

ISTORIJA


1970 m. Le Chameau pristatė batus, kurie turėjo tapti šios srities legenda. Sukurti Le Chameau dizaino meistro Marco Longueto, turėdamas galvoje „medžiotoją, mūsų legendiniai Chasseur batai buvo pirmieji guminiai batai, turintys vandeniui atsparų viso ilgio užtrauktuką. Po ilgos ir kruopščios pameistrystės pagaminti išskirtinai rankų darbo, vieno meistro batų gamintojo, kiekvienas „Chasseur“ batas yra unikalus kūrinys, pagamintas tiksliai, meistriškai ir iš kartos į kartą perduodama surinkimo technika.

PATOGUMAS


Greitai džiūstantis 3 mm neopreno pamušalas suteikia išskirtinę izoliaciją, todėl pėdos ir kojos patogiai jaučiasi net -15°C temperatūroje. Vandeniui nepralaidus, tvirtas užtrauktukas su spaudėmis priveržiamu dirželiu leidžia Chasseur lengvai užsidėti ir nusiimti. Galima įsigyti 8 skirtingų dydžių blauzdų, kad prigludimas būtų praktiškai pagal užsakymą.

PAVELDA SUTINKA INOVACIJOS


Natūralaus kaučiuko mišinyje naudojami aramidiniai pluoštai, skirti sustiprinti priekinę pėdos dalį, pagerinti atsparumą plyšimui ir dilimui bei našumą atšiaurioje vietovėje. Atsparus dilimui Grip padas užtikrina patikimą sukibimą su nelygiu, slidžiu, purvinu ir minkštu reljefu.

ANTI NUVARGIO TECHNOLOGIJA


Dviejų tankių „Grip“ padas sugeria smūgius ir turi blauzdą sutvirtinančią lentą, užtikrinančią didesnį stabilumą ir nuovargio arkos atramą. Greitai džiūstantis neopreno izoliacinis pamušalas suminkština pėdą ir suteikia papildomos energijos sugėrimo.

1 Prekės toje pačioje kategorijoje: