80224708

Nauja prekė

BLASER RD20 KOLIMATORIUS

1 035,00€su PVM

Geresnis vaizdas – geresni smūgiai


Blaser RD20 yra raudonų taškų taikiklis, specialiai sukurtas Blaser šautuvams, kad būtų galima gauti geresnį taikiklio vaizdą greitiems šūviams. Jis pasižymi unikaliu didelio vidinio skersmens ir minimalaus taikinio blokavimo korpusu deriniu. Originalus „Blaser“ balnelio laikiklis yra vientisai integruotas į aliuminio korpusą, todėl išvaizda yra elegantiška ir kompaktiška, o bendras svoris mažesnis. Šias charakteristikas galima pasiekti tik tada, kai raudonojo taško taikiklis puikiai suderinamas su šautuvu.

RD20 yra ideali optika greitiems šūviams važiuojant medžioklėje ir kaip keičiamas visų Blaser šautuvų priedas, todėl tai idealus priedas prie objektyvo.

Geresnis vaizdas: 36 mm skersmens, tik 3,5 mm dengia korpuso sienelę.
Bet kokiam orui: Įbrėžimams atsparūs apsauginiai lęšiai, kurie yra beveik lygiai su korpusu – lengvai nuvalomi nuo vandens lašų, ​​sniego ir šiukšlių.
Visada paruoštas: su IIC funkcija RD20 pasižymi energijos taupymo koncepcija su išmaniosiomis išjungimo funkcijomis, todėl tarnavimo laikas yra iki 50 000 valandų.
IIC – IŠMANUS APŠVIETIMO VALDYMAS
Nešiojant šautuvo antsnukį aukštyn arba žemyn arba šautuvą stovint ant medžioklės stovo, raudonas taškas išsijungia automatiškai. Jis vėl aktyvuojamas iškart pakėlus šautuvą. Praėjus šešioms valandoms po paskutinio mygtuko paspaudimo, RD20 išsijungia, todėl dienos pabaigoje rankinis taikiklio išjungimas yra neprivalomas. Ši energijos taupymo koncepcija užtikrina baterijos veikimo laiką iki 50 000 valandų.

TECHNINIAI DUOMENYS


Vidinis skersmuo: 36 mm

Raudono taško skersmuo: 2 MOA bzw. 58 mm / 100 m

Didinimas: 1x (be padidinimo)

Atstumas be paralakso: 50 m

Aukščio / vėjo reguliavimo diapazonas: 300 cm / 100 m

Koregavimas už paspaudimą: 2 cm / 100 m (1 cm / 50 m)

Ilgis x plotis x aukštis: 98 x 44 x 66 mm

Svoris: 195 g

Atsparus vandeniui: 0,4 bar / 4 m vandens gylis

Baterijos veikimo laikas: iki 50 000 valandų

Apšvietimo nustatymai: 30 lygių, nuolat reguliuojamas

Darbinė temperatūra -25°C iki +50°C

Išjungimo funkcijos: IIC funkcija (laikas, kampas ir judėjimas

6 Prekės toje pačioje kategorijoje: