Nauja prekė

INFIRAY GEMINI GEH50R MULTISPEKTRINIAI ŽIŪRONAI

4 695,00€su PVM

  • Šiluminis jutiklis 640×512, 12μm, <25mk NETD
  • CMOS jutiklis 1920×1080, 4μm
  • Integruotas lazerinis tolimatis iki 1200m
  • Objektyvas: šiluminis 50mm, naktinio matymo 35mm
  • 2600m aptikimo atstumas
  • Baterijos veikimo laikas — 6h

https://www.youtube.com/watch?v=7LH8MjcxeJ

InfiRay pristato naujausios kartos multispektrinius (termovizinius ir skaitmeninio naktinio matymo) žiūronus Gemini GEH50R su integruotu lazeriniu tolimačiu. Tai išskirtinai universalus prietaisas, įgalinantis jus stebėti aplinką ar laukinius žvėris ne tik termovizoriaus pagalba, bet ir pasitelkiant skaitmeninio naktinio matymo teikiamus pranašumus. Su moderniausiu InfiRay 640×512 pikselių raiškos, 12 mikronų, <25mk NETD šiluminiu jutikliu, užtikrinančiu nepriekaištingą termovizorinio vaizdo kokybę, į komplektą įeinančių IR pašvietimo žibintuvėliu ir integruotu, tiksliu atstumą matuojančių (net iki 1200 metrų) tolimačiu, jūs turite daugiafunkcinį aukštos kokybės prietaisą, pagelbėsiantį jums efektyviai siekti užsibrėžtų tikslų.

Šie žiūronai turi net tris skirtingus veikimo režimus: spalvotas dieninis vaizdas, infraraudonųjų spindulių skaitmeninis naktinis matymas ir, žinoma, termovizinis vaizdas. Taip pat jūsų patogumui yra įdiegta inovatyvi „Fusion“ technologija leisianti vienu metu apjungti daugiau kaip vieną matymo režimą (sluoksniuojant vieną vaizdą ant kito) maksimaliam efektyvumui, bei universalus „PiP“ (Picture in Picture) režimas, kurį galite susikonfigūruoti pagal jūsų individualius poreikius.

Gemini-GEH50R-termoviziniai-ziuronai-funkcija

Šių multispektrinių žiūronų pritaikymo laukas labai platus. Jie puikiai pasitarnaus medžioklėje, laukinės gamtos stebėjime, aplinkosaugoje, žmonių paieškoje, atliekant krašto apsaugos funkcijas ir daugelyje kitų sričių, kuriose tikslui pasiekti reikalingas technologinis pranašumas.

Aiškus ir ryškus vaizdas. Tiek dieną, tiek naktį!

Gemini žiūronuose integruoti keli skirtingi jutikliai leis stebėti aplinką ir objektus, tiek dieną, tiek naktį. Pažangi multispektrinė technologija suteikia galimybę stebėti aplinką ar laukinius žvėris ne tik termovizoriaus pagalba, bet ir pasitelkiant skaitmeninio naktinio matymo teikiamus pranašumus. Papildomai įdiegtas „Fusion“ režimas bei dirbtinio intelekto varomas vaizdų apdorojimo algoritmas leidžia visada turėti aiškų vaizdą ir ryškius kontūrus, net esant blogoms oro sąlygoms, tvyrant tirštam rūkui, lyjant lietui ar tiesiog tamsiu paros metu.

Nepriekaištinga vaizdo kokybė, kad ir kokį režimą pasirinktumėte

Du aukštos raiškos (1024×768) OLED ekranai. Naujausios kartos InfiRay šiluminis jutiklis pasižymintis didele 640×512 pikselių raiška, 12 mikronų pikselio dydžio ir mažesniu nei 25mk NETD šiluminiu jautrumu. Visa tai, kartu su 50mm objektyvu, leidžia išgauti aukštą vaizdo kokybę ir didelį aptikimo atstumą (net iki 2600m). Šalia integruotas CMOS 1920×1080 pikselių (4 mikronų pikseliai) rezoliucijos naktinio matymo sensorius ir žiūronų komplekte esantis galingas infraraudonųjų spindulių pašvietėjas (940 nM nematomos bangos ilgio) užtikrina aiškų skaitmeninio naktinio vaizdą, nepriklausomai nuo to ar yra prietema, ar visiška tamsa.

Ergonomiškas dizainas ir atsparumas vandeniui bei dulkėms

InfiRay Gemini GEH50R yra sukurtas pagal klasikinius, visiems gerai pažįstamus dieninių žiūronų ergonomiką ir dizainą. Tai užtikrina komfortą ilgesnio stebėjimo metu. Prie okuliarų esantis fokusavimo valdymas yra integruotas arti nykščio (laikant žiūronus natūraliai), todėl jį visada bus lengva pasiekti intuityviai ir greitai, bei patogiai reguliuoti vaizdo ryškumą.

Gemini-GEH50R-termoviziniai-ziuronai-su-anitslip

Žiūrone galima reguliuoti atstumą tarp okuliarų. Taip užtikrinamas žiūrėjimo komfortas nepriklausomai nuo skirtingų tarpų tarp vyzdžių. Neslidus, gumuotas prietaiso paviršius užtikrina stabilų, patogų žiūronų laikymą bent kokiomis oro sąlygomis. O IP66 atsparumo kategorija rūpinasi jūsų ramybe naudojantis prietaisu lietingu oru ar dulkėtomis sąlygomis.

Tikslus ir greitas atstumo matavimas 

Žiūronuose įmontuotas lazerinis tolimatis (atstumo matavimui), kuris padės greitai ir tiksliai pamatuoti atstumą iki jus dominančio stebimo objekto. Lazerinį atstumo matavimą galima nustatyti taip, kad nuolat rodytų kintantį atstumą iki stebimo objekto. Matuojamo atstumo tikslumas yra ±1m matuojant iki 100m ir apie ±3m matuojant iki 1200m. Tai yra nepakeičiamas pagalbininkas norint tiksliai nustatyti atlikti taiklų ir efektyvų šūvį didesniu kaip 150m atstumu.

Standartinio tipo įkraunama baterija

Su Gemini jums nebereikia nerimauti dėl prietaiso veikimo trukmės ilgo stebėjimo metu. Žiūronų komplekte yra dvi standartinės įkraunamomis didelės talpos ličio jonų baterijos (18650 tipo), kurios suteikia daugiau kaip 6 valandas nepertraukiamo veikimo. Esant poreikiui visada galima turėti papildomas baterijas ir paprastai bei greitai jas keisti ilgesnių ekspedicijų metu.

Gemini-GEH50R-termoviziniai-ziuronai-6h-baterija

Daugiafunkcinis prietaisas

Infiray Gemini žiūronai turi garso ir vaizdo įrašymo funkciją, gali daryti nuotraukas ir turi net 64 GB vidinės atminties. Taip pat yra integruotas modernus Wi-Fi modulis, leisiantis lengvai ir greitai prisijungti prie žiūronų, bei persikelti foto ir video medžiagą į telefoną ar kompiuterį. Žiūronuose taip pat integruota patogi failų peržiūrėjimo sistema, leisianti naršyti video ir foto failus čia ir dabar.

Gemini-GEH50R-termoviziniai-ziuronai-video-funkcija

Techniniai duomenys

ModelisGEH50R
Šiluminio jutiklio raiška640×512
Šilumino jutiklio pikselio dydis, μm12
Šiluminio objektyvo matymo laukas, °8,8° × 6,6°
Šiluminio jutiklio kadrų dažnis, Hz50
Šiluminio objektyvo lęšis, mm50
Šiluminio objektyvo didinimas4.1 – 16.4
CMOS jutiklio raiška1920×1080
CMOS jutiklio pikselio dydis, μm4
CMOS matymo laukas, °9,4° × 7,0°
CMOS kadrų dažnis, Hz50
CMOS objektyvo lęšis, mm35
CMOS objektyvo didinimas3.8 – 15.2
Atstumo tarp vyzdžių reguliavimas, mm61 mm iki 72 mm
Tolimačio did. matavimo diapazonas, m 3-1200
Ekrano rezoliucija1024×786 OLED
Baterija18650
Maksimalus baterijos veikimo  laikas, h >6
Vidinė atmintis, GB64
Aptikimo atstumas, m2600
Atpažinimo atstumas , m1200
Darbinė temperatūra-25℃ ~ +55
Wi-FiYra
Fotografavimas, filmavimasYra
Dydis, mm198 × 154 × 78
Svoris, g960

30 Prekės toje pačioje kategorijoje: