Medžioklinės kelnės

Medžioklinės kelnės 

Yra 3 prekės(-ių).

Subkategorijos

Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų
Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų

Ruošiantis praleisti ilgesnį laiką gamtos apsuptyje reikia apgalvoti kiekvieną detalę, o ypatingai svarbu apsvarstyti kokius rūbus dėvėti. Netinkamai parinkti, medžioklei ar aktyviam laisvalaikiui nepritaikytos medžiagos ar ne tam sezonui skirti drabužiai gali apkartinti net smagiausią laiką gryname ore. Svarbi tinkamos aprangos dalis yra kokybiškos kelnės medžioklei. Kaip jas išsirinkti ir kur įsigyti?

Medžioklinės kelnės, kaip išsirinkti?

Medžioklines kelnes derėtų rinktis atsižvelgiant į keletą kriterijų. Pirmiausia atkreipkite dėmesį į jų medžiagą: ji turi būti elastinga ir tampri, kad nevaržytų judesių. Be to, dėl medžioklei netinkamų savybių neieškokite 100% medvilnės drabužių.

Žiemai ypač tinka zomšinės kelnės, neleisiančios sušalti šaltuoju metų laiku, o vasarai rinkitės iš sintetinių medžiagų pasiūtus rūbus: jie būna pralaidūs orui, tačiau padeda reguliuoti kūno temperatūrą, neleidžia drėgmei kauptis ir greitai džiūna.

Rinkitės kelnes su vaškuota apdaila, nes ji efektyviai atstumia vandenį bei purvą, todėl liksite sausi net pačiu prasčiausiu oru. Kai kuriuose lauko drabužiuose, įskaitant ir kelnes, rasite specialius vėdinimo užtrauktukus, kurie padės neperkaisti kai labai sušilsite. Tai puiki funkcija, garantuojanti komfortą pačiu įvairiausiu oru.

Šios kelnės privalo būti patogios, todėl rekomenduojama, kad jos būtų su elastiniu juosmeniu. Ieškantys funkcionalumo turėtų atkreipti dėmesį į kišenes: ar jų yra pakankamai? Ar sutalpinsite būtiniausius reikmenis?

Prekinio ženklo Pinewood kelnės yra ne tik komfortiškos, bet ir labai praktiškos: reguliuojama apačia, Bionic Finish® Eco impregnuota danga, gera prigludimas garantuos puikų bei patogų laiką lauke.

Taip pat įsitinkinkite, kad išsirinktų kelnių medžiaga bus mažai triukšminga: kuo tyliau sėlinsite, tuo didesnė sėkmingos medžioklės tikimybė. Ne mažiau svarbu ir tinkamai pasirinkti kelnių dydį: tik jums tinkančios kelnės suteiks patogumą ir nevaržomą judėjimo laisvę.

Kelnės medžioklei internetu už žemą kainą

Internetinė parduotuvė ehunt.lt siūlo daugybę kelnių medžioklei už palankias kainas. Rinkitės tinkamiausią aprangą be jokio vargo, nes nuo šiol vienoje vietoje rasite visas reikalingas prekes ir aksesuarus sėkmingai medžioklei.

Medžioklinės kelnės

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: