Medžioklinės striukės

Medžioklinės striukės 

Yra 6 prekės(-ių).

Subkategorijos

Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų
Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų

Tam, kad visuomet būtumėte pasiruošę iššūkiams, kurie gali laukti gamtoje, būtina turėti kokybišką ir patvarią medžioklinę striukę. Ji apsaugos nuo nemalonaus lietaus, žvarbaus vėjo, o kartu ir šildys, todėl be rūpesčių lauke galėsite praleisti valandų valandas.

Ką svarbu žinoti renkantis striukes medžioklei ir kur įsigyti tokią striukę už palankią kainą?

Medžioklinės striukės - ką svarbu žinoti

Nesuklysime pasakę, kad medžioklinės striukės yra kone svarbiausia kiekvieno medžiotojo aprangos dalis. Ypač svarbu ja tinkamai pasirinkti pagal sezoną, kitu atveju bus arba per karšta, arba per šalta.

Rudens ir žiemos medžioklės sezonui tinkamos striukės yra pašiltintos, padengtos specialia medžiaga, kad atstumtų purvą, sniegą, vandenį. Žieminės/rudeninės striukės turi aukštą apykaklę, gerai priglundantį gobtuvą bei daug kišenių, kurios garantuos funkcionalumą. 

Žinomo medžioklės prekių gamintojo Pinewood striukės pasižymi ilgaamžiškumu, tvirtumu ir komfortu. Galima lengvai reguliuoti rankogalius ir striukės apačią, be to, šio prekės ženklo striukės pasižymi moderniais, stilingais kirpimais, todėl galėsite šią striukę dėvėti ne tik medžioklėje, bet ir laisvalaikiu.

Šiam hobiui skirtos striukės dažniausiai būna žemės spalvų, kad geriau susilietų su gamta, pagamintos iš sintetinių medžiagų tam, kad turėtų visas kokybiškai medžioklei būtinas savybes: nepralaidumą lietui, sniegui, vėjui, bet kvėpuotų ir greitai išgarintų susikaupusį vandenį.

Šilto pavasario ir vasaros sezonu pravers plonesnės striukės be pūkinio užpildo. Šiam medžioklės sezonui skirtos striukės dažniausiai būna plonos, tačiau nepralaidžios vėjui, vandeniui. Jos labai tinka aktyviam laisvalaikiui, gerai priglunda prie kūno, turi daug lengvai pasiekiamų kišenių, į kurias tilps būtiniausi daiktai.

Striukės medžioklei internetu už žemą kainą

Pinewood ir kitų gamintojų striukes medžioklei įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Platus spalvų ir modelių pasirinkimas palengvins apsisprendimą, o šalia pateiktos dydžių lentelės leis neprašauti pro šalį, svarstant kokį dydį reikėtų pasirinkti. Tam, kad striukė būtų patogi, būtina rinktis ją tiksliai pagal savo kūno išmatavimus: ji neturi būti nei pernelyg aptempta, nei per didelė. Tik su savo dydžio striuke galėsite nevaržomai judėti.

Medžioklinės striukės

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: