Pirštinės medžioklei

Pirštinės medžioklei 

Yra 1 prekė.

Subkategorijos

  • Pirštuotos pirštinės

    Atvėsus orams vykstant į medžioklę reikia pasiimti ne tik nuo šalčio ir vėjo apsaugančią striukę, kokybiškas, drėgmę išgarinančias kojines, termo rūbus ar kepurę, bet ir pirštines. Pirštuotos pirštinės yra idealus pasirinkimas, nes netrikdo judesių, leidžia patogiai naudotis ginklais, įdėti kulkas ar nevaržomai įjungti prožektoriaus ant galvos mygtuką. Kitaip tariant, tokios pirštinės maloniai šildys ir leis be trikdžių atlikti reikiamas užduotis. 

    Šiltos bei minkštos viduje, tačiau padengtos silikonu delnų srityje pištinės garantuos gerą sukibimą su visais paviršiais. Geras prigludimas prie rankos leis judesius atlikti efektyviai, be to, nepraleis vėjo ir šalčio.

    Ypač praktiškos ir kokybiškos pirštuotos pirštinės pravers šaltuoju metų laiku, nes norint atlikti reikalingą veiksmą nereikės jų nusimauti ir vėl užsidėti.

    Pirštuotos pirštinės internetu

    Kokybiškas, patvarias ir skirtas medžioklei pirštuotas pirštines pirkite internetu: čia galėsite rinktis iš keliolikos variantų, palyginti prekes tarpusavyje ir taip įsigyti tinkamiausią variantą. Įprastos pirštinės medžioklei netinkamos, todėl pasirūpinkite savo rankomis ir šūvio tikslumu šaltojo sezono metu jau dabar su ehunt.lt.

  • Kumštinės pirštinės

    Medžioklė yra ne tik aktyvi pramoga, bet ir iššūkis, ypač šaltuoju metų laiku, kai reikia šilčiau apsirengti. Tokiu laikotarpiu reikia pasirūpinti tinkamais rūbais, kurie leistų jaustis komfortiškai ir patogiai net kai lauke minusinė temperatūra. Vienu svarbiausiu aksesuarų vėlyvo rudens ir žiemos medžioklėje tampa pirštinės, ypatingai kumštinės. Kodėl žieminės kumštinės pirštinės yra nepakeičiamos ir kur jas įsigyti už žemą kainą?

    Kumštinės pirštinės vyrams ir moterims

    Pirštinės yra universalus medžioklės aksesuaras, kurį vertina tiek vyrai, tiek moterys. Kumštinės pirštinės medžioklės metu padeda išlaikyti rankų šilumą, kuri suteikia taip reikiamą komfortą. Jos jautrią rankų odą apsaugo nuo vėjo, šalčio, drėgmės, padeda nesušlapti.

    Visi puikiai žino, kad medžioklėje ypatingai svarbus tikslumas, o sušalusius pirštus sunku judinti, todėl sunku tvirtai laikyti ginklą ar kitus reikalingus daiktus. Taip pat medžioklinės kumštinės pasižymi spalvomis, kurios gerai maskuoja, todėl liksite nepastebėtas.

    Šios pirštinės idealios ne tik medžiotojams, bet ir žvejams: internetinėje parduotuvėje ehunt.lt rasite ypač patogias kumštines pirštines atlenkiamu viršumi. Jos praverčia, kai reikia greitai atlikti tam tikrą veiksmą, pavyzdžiui, valdyti jutiklinį ekraną ar užkabinti jauką ant kabliuko.

    Medžiotojų vertinamos ir kumštinės pirštinės, kurių viduje yra specialios angos pirštams. Tokio tipo pirštinės puikiai tinka tiek medžioklėje, tiek užsiimant kita mėgstama veikla lauke. Specialus impregnantas suteikia papildomų savybių: vandens bei purvo atstūmimą. Dėka šių ypatingų savybių rankos liks sausos ir šiltos visos medžioklės metu.

    Kai kurie pirštinių modeliai turi specialią membraną, kuri padeda išlaikyti šilumą, o beveik visos pirštinės, skirtos medžioklei, pasižymi neslystančia delnų danga, kurios dėka galėsite patogiai nešti ar laikyti daiktus.

    Garsus prekės ženklas Pinewood siūlo platų kumštinių pirštinių pasirinkimą. Jos funkcionalios, stilingos, patogios, be to, padeda apsaugoti rankas nuo šalčio, vėjo ir drėgmės. 

    Kumštinės pirštinės internetu už žemą kainą

    Kumštines Pinewood ar kitų pasaulyje žinomų gamintojų pirštines rasite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Rinkitės iš daugybės spalvų bei modelių ir pasiruoškite žiemos medžioklei jau dabar.

  • Žieminės pirštinės

    Medžioklė žiemos metu gali tapti nemenku išbandymu jūsų kūnui, todėl reikia nepamiršti pasirūpinti ir tinkama apranga bei įranga. Medžiojant šaltuoju sezonu nepakeičiamu atributu tampa žieminės pirštinės. Mėgaukitės buvimu gamtos apsuptyje be papildomų rūpesčių! Kaip pirštines, skirtas medžioklei, išsirinkti ir kur įsigyti?

    Žieminės pirštinės, kaip išsirinkti?

    Šiltos žieminės pirštinės yra neatsiejamos nuo medžioklės šaltuoju sezonu, todėl jam artėjant būtina pasirūpinti rankų šiluma ir bendru komfortu. 

    Rinkdamiesi žiemines pirštines žvejybai ar medžioklei atkreipkite dėmesį, ar pirštinės gerai izoliuoja nuo šalčio. Šiuolaikinės medžiagos užtikrina ne tik šilumą, bet ir drėgmės bei purvo atstūmimą. Specialia danga dengtos žieminės pirštinės vyrams ir žieminės pirštinės moterims leis valandų valandas nesušalti net leidžiant laiką vėsiausioje temperatūroje. Tam, kad medžioklė praeitų maloniai, rankos turi likti sausos ir šiltos.

    Vis dėlto, kone pagrindinis skirtumas tarp įprastų pirštinių ir žieminių pirštinių, skirtų medžioklei, yra tas, kad pastarosios delnų srityje dengtos specialia danga, kuri užtikrina tvirtą sukibimą su paviršiais, pavyzdžiui, ginklu. Taip net situacijose, kuriose reikia reaguoti čia ir dabar, būsite tikri, kad išlaikysite šimtaprocentinį tikslumą. Medžioklinės pirštinės neriboja rankų judesių ir padeda gerai jausti aplinką.

    Moteriškos ir vyriškos žieminės pirštinės medžioklei dažniausiai būna gamtai artimų spalvų, kurios padeda susilieti su aplinka. Tai dar vienas išskirtinumas, kuris praverčia leidžiant laiką gamtoje.

    Ypač šaltai žiemai rekomenduojama rinktis kumštines pirštines su viduje esančiomis angomis pirštams. Jos padės gerai kontroliuoti judesius ir maksimaliai išlaikys šilumą. Atkreipkite dėmesį į Pinewood prekės ženklo pirštines: jos funkcionalios, modernios ir technologiškai pažangios, todėl jūsų rankos liks sausos ir šiltos net ilgiausios medžioklės metu.

    Žieminės pirštinės internetu

    Žiemos metu apsaugokite savo rankas nuo žvarbaus vėjo ir speigo įsigydami patvarias ir kokybiškas žiemines pirštines: jos yra labai svarbus medžioklės, vykstančios šaltuoju sezonu, atributas. Internetinėje parduotuvėje ehunt.lt žiemines pirštines įsigyti galite jau dabar. 

    Rinkitės tarp pirštuotų pirštinių ar kumštinių pirštinių. Nesvarbu, kas labiau prie širdies, nes visos žieminės pirštinės padės jaustis gerai net šalčiausiomis medžioklės ar žvejybos naktimis.

  • Rankų šildytuvas

    Ruošiantis vėlyvo rudens ar žiemos medžioklei reikia gerai apgalvoti, kokius daiktus verta imtis, o kuriuos verčiau palikti namie. Vis dėlto, rankų šildytuvas tikrai verta pasiimti drauge su savimi. Kokie yra šio šildytuvo privalumai ir kur jį įsigyti jau dabar?

    Rankų šildytuvas - privalumai

    Nemaža dalis žmonių susiduria su sąnarių skausmais, kurie ilgesnį laiką praleidus vėsioje temperatūroje dar labiau paaštrėja. Kita vertus, puikiai žinome, koks nemalonus yra suledijusių pirštų jausmas: sunku paimti daiktus, gali tirpti rankos ir t.t. Rankų šildytuvai tokiu atveju yra nepakeičiami.

    Rankų šildyklės yra mažos, kompaktiškos, patvarios ir labai naudingos šaltojo sezono medžioklės metu. Svarbiausia, kad jis yra saugus ne tik jums, bet ir gamtai, nes pagamintas iš specialaus mišinio, kuris susilietęs su deguonimi oksiduojasi ir pradeda skleisti šilumą. Neturi jokio kvapo.

    Vienas mažas paketėlis padės išlaikyti rankas šiltas ir sausas net 7 ar net daugiau valandų. Naudotis šiuo priedu labai paprasta: užtenka išimti iš pakuotės, trumpam palikti kambario temperatūroje ir tuomet dėti į pirštinių vidų. Jis švelniai prilimpa ir yra patogus.

    Vidutinė temperatūra, iki kurios sušyla vienkartinis rankų šildytuvas, yra 57 laipsniai, todėl ilgą laiką jausite komfortą, kuris toks svarbus šaltuoju metų laiku. Tokia vienkartinė rankų šildyklė tinkama ne tik žvejybai ar medžioklei, bet ir aktyviam laisvalaikiui lauke ar net darbui. 

    Galima rasti ir daugkartinių rankų šildytuvų, kurie gali būti pakraunami USB-C tipo laidu. Tiesa, tokiu atveju prieš ruošiantis į medžioklę reikia nepamiršti jos pakrauti arba su savimi nešiotis išorinę bateriją, su kuria greitai galėtumėte pakrauti tokį daugkartinį rankų šildytuvą.

    Rankų šildytuvas internetu už žemą kainą

    Rankų šildytuvai nepakeičiami šaltuoju metų laiku. Juos renkasi ne tik medžiotojai ar žvejai, bet ir žmonės, dirbantys šaltose patalpose ar tie, kurie aktyviai sportuojantys lauke. Puikius rankų šildytuvus įsigykite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Siūlome saugius, paprastus naudoti, bekvapius rankų šildytuvus už gerą kainą. Pasirūpinkite rankų šiluma ir komfortu ir pasiruoškite žiemos medžioklei jau dabar.

Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko
Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko

Šaltuoju sezonu reikia rūpintis ne tik kūno, bet ir galvos bei rankų šiluma, o šią funkciją puikiai atliks pirštinės medžioklei. Drėgmei atsparios, guma dengtos ir gerai prie rankos priglundančios pirštinės taps visų rudens ir žiemos sezono medžioklių atributu. Vos panaršius internete akivaizdu, kad išsirinkti gali būti nelengva: kainų diapazonas labai įvairus, išvaizda irgi. 

Kaip žinoti, kokios medžioklinės pirštinės yra tinkamiausios?

Pirštinės medžioklei, kaip išsirinkti?

Pirmiausia reikėtų pabrėžti, kad įprastos pirštinės medžioklei netiks: jos nepadengtos specialia danga, neturi gero sukibimo su kitais paviršiais, pavyzdžiui ginklu. Renkantis pirštines žvejybai ar medžioklei atkreipkite dėmesį, ar su jomis bus galima valdyti jutiklinius ekranus. Taip pat praverčia magnetas, kuris leidžia atlenkti rodomąjį pirštą ir pritvirtinti magnetu.

Tokios pirštinės dažniausiai pagamintos iš maišytos medžiagos, pavyzdžiui, vilnos ir poliesterio ar poliamido, todėl turi geriausias abiejų šių medžiagų savybes. Be to, jos būna padengtos specialia danga, kuri atstumia vandenį ir purvą.

Moderniausios pirštinės net turi specialią membraną, kuri apsaugo rankas net nuo didžiausio šalčio ar vėjo. Žinoma, pirštines pravartu dėvėti ne tik žiemos metu, bet ir vėsesnėmis vasaros naktimis, kai lyja ar pučia smarkus vėjas.

Taip pat svarbu, kad medžiaga kvėpuotų, kitaip daug judant, greitai einant ar bėgant pradės nemaloniai prakaituoti delnai. Šiuolaiknių medžiagų dėka to nesunkiai galima išvengti, svarbu tik pasirinkti tinkamą pirštinių modelį ir jų dydį.

Žinote, kad lauke teks praleisti ilgas valandas? Ieškokite pirštinių su kišenėle rankų šildytuvams ar šildomam padėklui. Jei medžioklė vyks šalčiausiomis naktimis, verta rinktis kumštines pirštines. Jos idealiai tinka žiemos pramogoms, medžioklei ir kasdienai. Speciali neslystanti danga delnų srityse leis laikyti ginklą ar kitus daiktus tvirtai ir saugiai, o papidloma Bionic Finish® Eco danga, atstumianti vandenį, leis nesirūpinti tuo, kaip gamtoje išdžiovinti peršlapusias pirštines.

Jei neieškote ypatingo funkcionalumo galite rinktis ir iš 100% kašmyro ar vilnos pagamintas pirštines. Natūralios medžiagos puikiai izoliuoja šilumą ir suteikia optimalų komfortą.

Medžioklinės pirštinės pukiai tinka žvejybai

Medžiotojams skirtos pirštinės nepakeičiamos ir žvejyboje, kur taip pat reikia judesių tikslumo, neslystančios dangos, komforto. Jos užtikrina optimalų odos kvėpavimą, neleidžia delnams suprakaituoti, tačiau išlaiko malonią šilumą.

Neslystantys delnai padeda laikyti meškerę ar ant kabliuko užmauti jauką nenusiėmus pirštinių. Galima rinktis kumštines pirštines su atlenkiamu viršumi: taip turėsite lyg dvejas poras viename, o žvejojant vėsesniu oru tokia funkcija yra labai pravarti. 

Žinomas prekės ženklas Pinewood siūlo didelį pirštinių medžioklei ir žvejybai pasirinkimą: storos ar plonos, tinkančios didelio tikslumo reikalaujančiai veiklai pirštinės pravers visais metų laikais. Ypatingai lanksčios, kad nekeltų diskomforto ir leistų atlikti visas reikalingas užduotis su ypatingu tikslumu jų nenusimaunant.

Medžioklinės pirštinės internetu už žemą kainą

Geriausias ir šiuolaikiškiausias medžioklines pirštines įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Platus pirštuotų pirštinių pasirinkimas visiems metų laikams leis išsirinkti geriausius gaminius už palankiausią kainą.

Vėjui, vandeniui ir purvui atsparios pirštinės yra nepakeičiamos ne tik medžioklėje, bet ir žvejyboje. Pasirūpinkite savo ranku šiluma drauge su ehunt.lt.

Pirštinės medžioklei

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: