Apranga medžioklei

Apranga medžioklei 

Yra 24 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Liemenės medžioklei

    Patogios, funkcionalios ir lengvos liemenės yra idealus drabužis užsiimant tokia aktyvia veikla kaip medžioklė. Medžioklinė liemenė padės išlaikyti komfortišką temperatūrą: nebus nei per karšta, nei per šalta. Nors ir pagamintos iš skirtingų medžiagų, visos liemenės medžioklei bus tobulas vėsių vakarų palydovas. 

    Kuo jos ypatingos ir ar galima įsigyti kokybišką liemenę už palankią kainą?

    Medžioklinė liemenė - kuo ji ypatinga?

    Liemenės medžioklei ypatingos dėl keletos aspektų. Jie yra tokie:

    Komfortas: Šis viršutinis drabužis yra pagamintas iš medžiagų, kurių neperpučia vėjas, todėl net pačiu nemaloniausiu oru lauke jausitės gerai. Liemenės – šiltos, tačiau kvėpuojančios, dėl to net sušlapus ar suprakaitavus lengvai išdžius. Medžioklės prekių gamintojas Pinewood siūlo aukščiausios kokybės liemenes moterims ir vyrams: su šiais drabužiais buvimas gryname ore taps kaip niekada malonus.

    Speciali gamybos technologija: Medžioklei skirtos Pinewood liemenės yra impregnuotos specialia medžiaga, kuri atstumia vandenį ir purvą, todėl nesušlapsite net kai oras medžioklės metu nelepins.

    Funkcionalumas: Skirtingai nuo įprastų liemenių, kurios dažniausiai kišenių neturi arba turi kelias, liemenės, skirtos medžioklei, pasižymi neįtikėtinu funkcionalumu. Joje vietos bus pakankamai vietos susidėti svarbiausiems medžioklės amunicijai: šoviniams, racijai ir kitiems svarbiems dalykams..

    Naudojimo būdas: Tokias liemenes galima naudoti ne tik gamtoje, bet ir šaudykloje: paminkštinta medžiaga apsaugos nuo atatrankos, o integruoto tinklelio dėka suteiks idealią temperatūrą, todėl neperkaisite.

    Saugumas: Kai kurios medžioklinės liemenės yra labai ryškios spalvos (pvz., oranžinės), todėl būsite lengvai matomas kitiems medžiotojams. 

    Galimybė reguliuoti: Tokios liemenės gali būti labai lengvai reguliuojamos. Nustatykite liemenės ilgį arba prigludimą prie kūno tam, kad galėtumėte jaustis patogiai ir jaukiai net kai miške teks praleisti ilgas valandas.

    Šiluma: Liemenė – ne tik šiltųjų sezonų drabužis. Šildomos liemenės yra puikus pasirinkimas vykstant į medžioklę ar žvejybą šaltuoju sezonu. Ji lengva, universali ir šilta, o šildymą valdyti labai paprasta: užtenka paspausti mygtuką ir mėgautis komfortu.

    Liemenės medžioklei internetu už žemą kainą

    Liemenė yra vienas būtiniausių medžiotojo atributų, o Pinewood medžioklinės liemenės tikrai nustebins jus kokybe, funkcionalumu ir komfortu. Prie kiekvienos prekės rasite nurodytą dydžių lentelę, todėl išsirinkti bus labai paprasta. Pirkite šias liemenes internetu: taip galėsite būti tikri, jog prekę įsigijote geriausia kaina.

  • Džemperiai medžioklei

    Džemperiai yra puikus bei universalus rūbas tiek kasdieniame gyvenime, tiek ir medžioklėje: jie ne tik komfortiški, bet ir apsaugo nuo vėjo, suteikia šilumos. Tiek vyriški džemperiai, tiek moteriški džemperiai padeda išlikti sausiems net kai medžiojama šaltuoju metų laiku ar lietuje. 

    Kaip išsirinkti geriausią džemperį medžioklei ir kur jį įsigyti? Apie tai plačiau pasakoja ehunt.lt specialistai.

    Vyriški ir moteriški džemperiai medžioklei, kaip išsirinkti?

    Kai pasirinkimas toks platus, gali kilti nemažai klausimų bandant išsirinkti džemperį medžioklei: kokia turėtų būti jo spalva? Medžiaga? Į ką atkreipti dėmesį?

    Pirmiausia, džemperiai vyrams ir džemperiai moterims turi būti pagaminti iš tinkamos medžiagos. Jei įprastai esame linkę rinktis medvilnės gaminius, medžioklėje ji gali tapti tikru prakeiksmu: ši medžiaga itin gerai sugeria drėgmę, tačiau jos iš viso neišgarina, o kai lauke drėgna ir šalta nėra nieko blogiau nei dėvėti šlapius, šaltį traukiančius rūbus.

    Rinkitės iš modernių, funkcionalių medžiagų pagamintus drabužius. Medžioklei puikiai tiks poliesteris, flisas arba net merino vilna. Šios medžiagos garantuos, kad net sušlapus neteks nutraukti medžioklės.

    Taip pat svarbus ir dizainas. Džemperiai su gobtuvu patogūs, nes gali bent laikinai apsaugoti nuo lietaus ar vėjo. Jie tampa puikiu pasirinkimu medžiojant nelabai vėsiomis vasaros dienomis.

    Atkreipkite dėmesį į džemperio medžioklei spalvą: ji turėtų būti panaši į tokias spalvas, kurias natūraliai sutinkame gamtoje. Žemiškos spalvos padeda užsimaskuoti ir likti nepastebėtiems medžioklės metu.

    Prieš įsigydami džemperį peržiūrėkite internetinėse parduotuvėse pateikiamas dydžių lenteles ir išsirinkite tikslų savo dydį. Tam, kad jaustumėte maksimalų komfortą, džemperis turi būti tinkamo dydžio: nei per didelis, nei per mažas. Taip medžioklės metu neteks apriboti savo judesių.

    Džemperiai medžioklei internetu už žemą kainą

    Medžioklės drabužius iš gerai pasaulyje žinomo prekinio ženklo Pinewood bei kitų patikimų gamintojų įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Tiek vyrai, tiek moterys čia apsirengti gali nuo galvos iki kojų: siūlome platų asortimentą medžioklei skirtų drabužių.

    Įsigykite kokybišką džemperį ir pasiruoškite nepamirštamiems nuotykiams gamtoje!

  • Marškiniai medžioklei

    Medžiotojams marškiniai nėra vien tik drabužis, kartu tai – funkcionalus daiktas, padedantis užtikrinti komfortą ir judėjimo laisvę ilgos medžioklės metu. Jie šildo, apsaugo nuo nemalonių erkių, uodų ar kitų mašalų įkandimų, be to, kišenėse galima laikyti smulkią medžioklės amuniciją. 

    Yra dviejų tipų marškiniai, skirti medžioklei: vieni yra storesni, skirti apsaugoti save nuo šalčio vėlyvo rudens ar žiemos metu, o kiti, kur kas plonesni, pagaminti taip, kad juos būtų galima dėvėti ne tokiomis šaltomis dienomis.

    Perkant marškinius medžioklei patartina atsižvelgti į medžiagą: ji turi būti maloni liesti, minkšta. Patys populiariausi tarp medžiotojų yra flaneliniai marškiniai, kurie idealiai priglunda prie kūno, padeda išlaikyti komfortišką temperatūrą. Taip pat nesunkiai rasite marškinių, pagamintų iš medžiagų mišinio, pvz. medvilnės ir poliesterio. Kadangi medvilnė pasižymi tuo, kad labai gerai sugeria drėgmę, medžioklei geriau rinktis maišytos medžiagos drabužius. Taip net rūbams sušlapus nereikės jaudintis dėl to, kad jie iš viso nedžiūna.

    Kitas svarbus aspektas yra spalva: rekomenduojama rinktis žemės spalvų tonus, nes taip lengviausia susilieti su gamta. Vis dėlto, ehunt.lt internetinėje parduotuvėje rasite ir klasikinių raštų marškinių, kuriuos su malonumu galėsite dėvėti kiekvieną dieną.

    Gamintojas Pinewood siūlo puikaus dizaino, kokybiškus ir patvarius marškinius tiek vyrams, tiek moterims. Šio prekės ženklo kolekcijoje rasite tik pačius geriausius, specialiomis gamybos technologijomis pagamintus drabužius už neįtikėtinai gerą kainą.

    Marškiniai apsaugos jus nuo vėjo, sušildys, be to, jie atrodo stilingai. Kokybiški marškiniai iš gerų medžiagų tarnaus ilgus metus, todėl į šią prekę verta investuoti.

    Marškiniai medžioklei internetu už žemą kainą

    Geriausios kokybės Pinewood bei kitų patikimų gamintojų marškinius už palankią kainą įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Mes siūlome dešimtis variantų tiek vyrams, tiek moterims, todėl tikrai išsirinksite idealiausią variantą sau.

    Tam, kad nebūtų varžoma judėjimo laisvė pasirinkti medžioklės rūbai turi būti tinkamo dydžio, patogūs, neveržiantys ir ne per laisvi. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į dydžių lentelę, pateiktą internetiniame puslapyje: joje pateikti išmatavimai palengvins šią užduotį.

  • Marškinėliai medžioklei

    Patyrę medžiotojai žino, kad prie medžioklės sėkmės stipriai prisideda ir tinkamai pasirinkta apranga: ji turi būti funkcionali, patogi, nevaržyti judesių, nekaupti drėgmės. Tai svarbu visais metų laikais. Tačiau ar kada pagalvojote, kad labai svarbūs yra ir marškinėliai?

    Medžioklės metu oro sąlygos gali pasikeisti per keletą minučių: vieną sekundę dar pliaupė lietus, o kitą jau šviečia saulė ir darosi vis šilčiau. Medžioklės metu reikia pasiruošti viskam, o geri marškinėliai tikrai prisidės prie malonesnio laiko gamtos apsuptyje.

    Renkantis marškinėlius medžioklei pirmiausia atkreipkite dėmesį į jų medžiagą: jie turi būti minkšti nešioti, tinkamo dydžio ir kirpimo. Kokybiška medžiaga leis būti tikriems, kad įsigytas drabužis bus ne vienadienis, o tarnaus ilgą laiką.

    Kai kurie Pinewood gamintojo marškinėliai pagaminti ne iš 100% ekologiškos medvilnės, o Coolmax audinio, kuris ne tik greitai džiūna, bet ir maloniai vėsina. Didelio aktyvumo metu jie nekaups drėgmės ir greičiau išdžius: tai labai pravartu šiltesniu oru. Tokie marškinėliai taps palydovu ne tik medžioklėje, bet ir sporto salėje, žygiuose, važiuojant dviračiu ar tiesiog jaukiai leidžiant laiką namuose.

    Kitas aspektas, kurį reikia turėti mintyje, yra audinio spalva. Rekomenduojama rinktis žemės spalvų drabužius, lengvai susiliejančius su miškinga aplinka. Tai labai praverčia medžioklės metu, ypač sėlinant paskui gyvūną. 

    Atkreipkite dėmesį ir į kirpimą: ehunt.lt internetinėje parduotuvėje rasite polo marškinėlių, kurie yra ypač mėgstami vyrų, nes puikiai tinka tiek aktyviai leižiant laisvalaikį, tiek kasdienybėje.

    Rinkitės reguliarų prigludimą jei mėgstate kiek laisvesnius drabužius, o jei norite pabrėžti kūno linijas, siūlome aptemptus marškinėlius.

    Marškinėliai medžioklei internetu už žemą kainą

    Kur įsigyti pačius geriausius marškinėlius medžioklei ir kasdienai? Pirkite juos ehunt.lt internetinėje parduotuvėje. Šioje internetinėje parduotuvėje rasite įvairiausių spalvų, kirpimų, medžiagos marškinėlius tiek kasdienai, tiek medžioklei.

    Siūlome įvairius skirtingus variantus tiek moterims, tiek vyrams, todėl išsirinkti bus paprasta.

  • Medžioklinės striukės

    Tam, kad visuomet būtumėte pasiruošę iššūkiams, kurie gali laukti gamtoje, būtina turėti kokybišką ir patvarią medžioklinę striukę. Ji apsaugos nuo nemalonaus lietaus, žvarbaus vėjo, o kartu ir šildys, todėl be rūpesčių lauke galėsite praleisti valandų valandas.

    Ką svarbu žinoti renkantis striukes medžioklei ir kur įsigyti tokią striukę už palankią kainą?

    Medžioklinės striukės - ką svarbu žinoti

    Nesuklysime pasakę, kad medžioklinės striukės yra kone svarbiausia kiekvieno medžiotojo aprangos dalis. Ypač svarbu ja tinkamai pasirinkti pagal sezoną, kitu atveju bus arba per karšta, arba per šalta.

    Rudens ir žiemos medžioklės sezonui tinkamos striukės yra pašiltintos, padengtos specialia medžiaga, kad atstumtų purvą, sniegą, vandenį. Žieminės/rudeninės striukės turi aukštą apykaklę, gerai priglundantį gobtuvą bei daug kišenių, kurios garantuos funkcionalumą. 

    Žinomo medžioklės prekių gamintojo Pinewood striukės pasižymi ilgaamžiškumu, tvirtumu ir komfortu. Galima lengvai reguliuoti rankogalius ir striukės apačią, be to, šio prekės ženklo striukės pasižymi moderniais, stilingais kirpimais, todėl galėsite šią striukę dėvėti ne tik medžioklėje, bet ir laisvalaikiu.

    Šiam hobiui skirtos striukės dažniausiai būna žemės spalvų, kad geriau susilietų su gamta, pagamintos iš sintetinių medžiagų tam, kad turėtų visas kokybiškai medžioklei būtinas savybes: nepralaidumą lietui, sniegui, vėjui, bet kvėpuotų ir greitai išgarintų susikaupusį vandenį.

    Šilto pavasario ir vasaros sezonu pravers plonesnės striukės be pūkinio užpildo. Šiam medžioklės sezonui skirtos striukės dažniausiai būna plonos, tačiau nepralaidžios vėjui, vandeniui. Jos labai tinka aktyviam laisvalaikiui, gerai priglunda prie kūno, turi daug lengvai pasiekiamų kišenių, į kurias tilps būtiniausi daiktai.

    Striukės medžioklei internetu už žemą kainą

    Pinewood ir kitų gamintojų striukes medžioklei įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Platus spalvų ir modelių pasirinkimas palengvins apsisprendimą, o šalia pateiktos dydžių lentelės leis neprašauti pro šalį, svarstant kokį dydį reikėtų pasirinkti. Tam, kad striukė būtų patogi, būtina rinktis ją tiksliai pagal savo kūno išmatavimus: ji neturi būti nei pernelyg aptempta, nei per didelė. Tik su savo dydžio striuke galėsite nevaržomai judėti.

  • Medžioklinės kelnės

    Ruošiantis praleisti ilgesnį laiką gamtos apsuptyje reikia apgalvoti kiekvieną detalę, o ypatingai svarbu apsvarstyti kokius rūbus dėvėti. Netinkamai parinkti, medžioklei ar aktyviam laisvalaikiui nepritaikytos medžiagos ar ne tam sezonui skirti drabužiai gali apkartinti net smagiausią laiką gryname ore. Svarbi tinkamos aprangos dalis yra kokybiškos kelnės medžioklei. Kaip jas išsirinkti ir kur įsigyti?

    Medžioklinės kelnės, kaip išsirinkti?

    Medžioklines kelnes derėtų rinktis atsižvelgiant į keletą kriterijų. Pirmiausia atkreipkite dėmesį į jų medžiagą: ji turi būti elastinga ir tampri, kad nevaržytų judesių. Be to, dėl medžioklei netinkamų savybių neieškokite 100% medvilnės drabužių.

    Žiemai ypač tinka zomšinės kelnės, neleisiančios sušalti šaltuoju metų laiku, o vasarai rinkitės iš sintetinių medžiagų pasiūtus rūbus: jie būna pralaidūs orui, tačiau padeda reguliuoti kūno temperatūrą, neleidžia drėgmei kauptis ir greitai džiūna.

    Rinkitės kelnes su vaškuota apdaila, nes ji efektyviai atstumia vandenį bei purvą, todėl liksite sausi net pačiu prasčiausiu oru. Kai kuriuose lauko drabužiuose, įskaitant ir kelnes, rasite specialius vėdinimo užtrauktukus, kurie padės neperkaisti kai labai sušilsite. Tai puiki funkcija, garantuojanti komfortą pačiu įvairiausiu oru.

    Šios kelnės privalo būti patogios, todėl rekomenduojama, kad jos būtų su elastiniu juosmeniu. Ieškantys funkcionalumo turėtų atkreipti dėmesį į kišenes: ar jų yra pakankamai? Ar sutalpinsite būtiniausius reikmenis?

    Prekinio ženklo Pinewood kelnės yra ne tik komfortiškos, bet ir labai praktiškos: reguliuojama apačia, Bionic Finish® Eco impregnuota danga, gera prigludimas garantuos puikų bei patogų laiką lauke.

    Taip pat įsitinkinkite, kad išsirinktų kelnių medžiaga bus mažai triukšminga: kuo tyliau sėlinsite, tuo didesnė sėkmingos medžioklės tikimybė. Ne mažiau svarbu ir tinkamai pasirinkti kelnių dydį: tik jums tinkančios kelnės suteiks patogumą ir nevaržomą judėjimo laisvę.

    Kelnės medžioklei internetu už žemą kainą

    Internetinė parduotuvė ehunt.lt siūlo daugybę kelnių medžioklei už palankias kainas. Rinkitės tinkamiausią aprangą be jokio vargo, nes nuo šiol vienoje vietoje rasite visas reikalingas prekes ir aksesuarus sėkmingai medžioklei.

  • Pirštinės medžioklei

    Šaltuoju sezonu reikia rūpintis ne tik kūno, bet ir galvos bei rankų šiluma, o šią funkciją puikiai atliks pirštinės medžioklei. Drėgmei atsparios, guma dengtos ir gerai prie rankos priglundančios pirštinės taps visų rudens ir žiemos sezono medžioklių atributu. Vos panaršius internete akivaizdu, kad išsirinkti gali būti nelengva: kainų diapazonas labai įvairus, išvaizda irgi. 

    Kaip žinoti, kokios medžioklinės pirštinės yra tinkamiausios?

    Pirštinės medžioklei, kaip išsirinkti?

    Pirmiausia reikėtų pabrėžti, kad įprastos pirštinės medžioklei netiks: jos nepadengtos specialia danga, neturi gero sukibimo su kitais paviršiais, pavyzdžiui ginklu. Renkantis pirštines žvejybai ar medžioklei atkreipkite dėmesį, ar su jomis bus galima valdyti jutiklinius ekranus. Taip pat praverčia magnetas, kuris leidžia atlenkti rodomąjį pirštą ir pritvirtinti magnetu.

    Tokios pirštinės dažniausiai pagamintos iš maišytos medžiagos, pavyzdžiui, vilnos ir poliesterio ar poliamido, todėl turi geriausias abiejų šių medžiagų savybes. Be to, jos būna padengtos specialia danga, kuri atstumia vandenį ir purvą.

    Moderniausios pirštinės net turi specialią membraną, kuri apsaugo rankas net nuo didžiausio šalčio ar vėjo. Žinoma, pirštines pravartu dėvėti ne tik žiemos metu, bet ir vėsesnėmis vasaros naktimis, kai lyja ar pučia smarkus vėjas.

    Taip pat svarbu, kad medžiaga kvėpuotų, kitaip daug judant, greitai einant ar bėgant pradės nemaloniai prakaituoti delnai. Šiuolaiknių medžiagų dėka to nesunkiai galima išvengti, svarbu tik pasirinkti tinkamą pirštinių modelį ir jų dydį.

    Žinote, kad lauke teks praleisti ilgas valandas? Ieškokite pirštinių su kišenėle rankų šildytuvams ar šildomam padėklui. Jei medžioklė vyks šalčiausiomis naktimis, verta rinktis kumštines pirštines. Jos idealiai tinka žiemos pramogoms, medžioklei ir kasdienai. Speciali neslystanti danga delnų srityse leis laikyti ginklą ar kitus daiktus tvirtai ir saugiai, o papidloma Bionic Finish® Eco danga, atstumianti vandenį, leis nesirūpinti tuo, kaip gamtoje išdžiovinti peršlapusias pirštines.

    Jei neieškote ypatingo funkcionalumo galite rinktis ir iš 100% kašmyro ar vilnos pagamintas pirštines. Natūralios medžiagos puikiai izoliuoja šilumą ir suteikia optimalų komfortą.

    Medžioklinės pirštinės pukiai tinka žvejybai

    Medžiotojams skirtos pirštinės nepakeičiamos ir žvejyboje, kur taip pat reikia judesių tikslumo, neslystančios dangos, komforto. Jos užtikrina optimalų odos kvėpavimą, neleidžia delnams suprakaituoti, tačiau išlaiko malonią šilumą.

    Neslystantys delnai padeda laikyti meškerę ar ant kabliuko užmauti jauką nenusiėmus pirštinių. Galima rinktis kumštines pirštines su atlenkiamu viršumi: taip turėsite lyg dvejas poras viename, o žvejojant vėsesniu oru tokia funkcija yra labai pravarti. 

    Žinomas prekės ženklas Pinewood siūlo didelį pirštinių medžioklei ir žvejybai pasirinkimą: storos ar plonos, tinkančios didelio tikslumo reikalaujančiai veiklai pirštinės pravers visais metų laikais. Ypatingai lanksčios, kad nekeltų diskomforto ir leistų atlikti visas reikalingas užduotis su ypatingu tikslumu jų nenusimaunant.

    Medžioklinės pirštinės internetu už žemą kainą

    Geriausias ir šiuolaikiškiausias medžioklines pirštines įsigyti galite internetinėje parduotuvėje ehunt.lt. Platus pirštuotų pirštinių pasirinkimas visiems metų laikams leis išsirinkti geriausius gaminius už palankiausią kainą.

    Vėjui, vandeniui ir purvui atsparios pirštinės yra nepakeičiamos ne tik medžioklėje, bet ir žvejyboje. Pasirūpinkite savo ranku šiluma drauge su ehunt.lt.

puslapyje
Rodoma 1 - 9 iš 24 dalykų
Rodoma 1 - 9 iš 24 dalykų

Medžiojant nemažai laiko tenka praleisti lauke, todėl ypatingai svarbu pasirūpinti kokybiška ir tinkama medžioklės apranga. Komfortas užsiimant šia aktyvia veikla yra ypatingai svarbus, todėl reikia dėvėti drabužius, kurie net tik apsaugotų nuo atšiauriausių kilmato sąlygų, bet ir leistų laisvai bei nevaržomai judėti tiek sningant, tiek kepinant saulei.

Tinkama medžioklinė apranga svarbi visais metų laikais: greitai džiūstantys, orui pralaidūs rūbai, avalynė, kojinės ir kiti svarbūs aksesuarai užtikrina maksimalų komfortą net kai lauke tenka praleisti ilgą laiką, o oro sąlygos kinta.

Apranga medžioklei nuo įprastų drabužių skiriasi tuo, kad yra žemiškų, su aplinka lengvai susiliejančių spalvų tam, kad medžiotojus būtų sunkiau pastebėti. Be to, medžioklės entuziastai turi būti pasiruošę įvairioms oro sąlygoms, todėl renkasi daugiasluoksnius, tačiau kvėpuojančius, drėgmę greitai išgirinančius drabužius. Apranga medžiotojams yra funkcionalesnė, patvaresnė, o batai ‒  atsparūs vandeniui ir grubaus rašto padu, kad būtų lengva judėti įvairiais paviršiais. 

Žieminę aprangą medžioklei turėtų sudaryti patvari, šaltam orui pritaikyta, vėjui nepralaidi striukė, termo drabužiai (marškinėliai, megztinis arba džemperis, tamprės), pirštinės, šalikas, veido kaukė, kokybiškos drėgmę sugeriančios kojinės ir patogūs bei šilti batai su sustiprinta priekine dalimi dėl patvarumo ir mažesnės traumų tikimybės.

Prekinis ženklas Pinewood medžioklės entuziastams siūlo aukščiausios kokybės ir patogumo aprangą, kurią greit pamėgs net patys išrankiausieji: funkcionalūs, įvairiems sezonams pritaikyti drabužiai ir aksesuarai leis mėgautis akimirkomis gamtoje be jokių rūpesčių.

Kaip išsirinkti medžioklinę aprangą?

Tinkamiausią aprangą medžioklei ir žvejybai gali padėti išsirinkti šios srities profesionalai ehunt.lt, tačiau pagrindinės taisyklės būtų šios:

#1 Atkreipkite dėmesį į sezoniškumą ir nepamirškite sluoksnių

Patartina rengtis sluoksniais tam, kad, reikalui esant, galėtumėte lengvai nusirengti. Visuomet geriau turėti daugiau sluoksnių nei nepakankamai, nes jei temperatūra bus žemesnė nei tikėtasi, kyla rizika sušalti.

Medžioklė žiemą skiriasi nuo medžioklės vasarą, todėl perkant kelnes, džemperius ar kitus rūbus būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kokiam sezonui jie skirti. Pinewood medžioklės aprangos gamintojas siūlo aprangą žiemos, pavasario, vasaros ar rudens medžioklei. Siūlome apžiūrėti siūlomą asortimentą ir išsirinkti patikimus drabužius jau šiandien.

#2 Nesirinkite 100% medvilnės drabužių

Medvilnė labai gerai sugeria drėgmę, tačiau jos neišgarina, todėl vieną kartą sušlapus teks kentėti nuolatinį diskomfortą, be to, medvilniniai rūbai nešildys jei bus vėsu. Medžiokliniai rūbai pasižymi tuo, kad yra gaminami iš Gore-Tex, fliso, merino vilnos, sintetinių medžiagų ar jų mišinių (pvz., sintetinė medžiaga maišyta su medvilne) tam, kad greitai džiūtų, šildytų ir kvėpuotų.

#3 Rinkitės kokybę

Sunkiai džiūvantys, permirkę, vėjui pralaidūs ir šilumą išgarinantys drabužiai bei aksesuarai gali sugadinti ilgai lauktas akimirkas gamtoje. Tam, kad medžioklėje praleistas laikas būtų kuo geresnis, svarbu pasirūpinti kokybiška ir ilgaamže apranga.

Apranga medžioklei internetu už žemą kainą

Ieškantiems komforto, kokybės ir palankiausių kainų siūlome užsisakyti aprangą medžioklei internetu. Ehunt.lt rasite ne tik išsamius prekių aprašymus, dydžių lenteles ir kitą reikalingą informaciją, bet ir galėsite pasinaudoti pirkimo išsimokėtinai paslaugą.

Nerandate lūkesčius atitinkančių drabužių? Pasikonsultuokite su profesionalais tiesiog internetu. Išklausysime jūsų pageidavimus ir padėsime išsirinkti tinkamiausią aprangą per kelias minutes.

Apranga medžioklei

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: