Taikiniai šaudymui

Taikiniai šaudymui 

Yra 14 prekės(-ių).
puslapyje
Rodoma 10 - 14 iš 14 dalykų
Rodoma 10 - 14 iš 14 dalykų

Daugumai medžioklės entuziastų medžioklė yra ne tik mėgstamas hobis, bet ir gyvenimo būdas. Norint tobulinti savo šaudymo įgūdžius neužtenka praktikuotis tik medžioklės metu, o čia į pagalbą ateina taikiniai. Taikiniai šaudymui padeda ženkliai pagerinti šūvio tikslumą, geriau suprasti atstumus ir pasitreniruoti prieš svarbias akimirkas.

Kaip išsirinkti tinkamą taikinį ir kur galima jį įsigyti?

Taikiniai šaudymui, kaip išsirinkti?

Šaudymo taikiniai padeda lemiamu metu iššauti tikslų šūvį, išmokti nustatyti šūvio vietą, išmokti susikoncentruoti ir suprasti, kur dar reikia tobulėti. Taiklumas tampa ypač svarbiu kai reali situacija reikalauja juvelyrinio tikslumo.

Taikiniai spausdinimui pravartūs tuo, kad galima atsispausdinti neribotą jų kiekį ir naudotis ilgą laiką, tačiau besiruošiant žvėrių medžioklei praverčia taikiniai, ant kurių pavaizduoti gyvūnai, kuriuos planuojama stebėti ir medžioti. 

Praktikuodamiesi su tokiais taikiniais būsite informuoti apie tai, kur geriausiai pataikyti arba kokiu atstumu pravarčiausia šauti kulką. Taikiniai taip pat turi būti kokybiški, pakankamai dideli, kad kuo tiksliau atspindėtų realaus gyvūno dydį. 

Taikiniai būna ne tik popieriniai, bet ir metaliniai. Metalinis taikinys yra daugkartinis, todėl ilgaamžis, jį naudoti gali keli žmonės vienu metu, todėl gali praversti, jei medžioklei ruošiamasi su didesne kompanija. Tiesa, daugkartiniai metaliniai taikiniai būna mažesnio dydžio, sunkesni, dėl to mažiau patogūs jei reikia transportuoti.

Šaudymo taikiniai internetu už žemą kainą

Visų tipų šaudymo taikinius įsigyti galimai lengvai ir paprastai: pirkite jau dabar internetu. ehunt.lt internetinėje parduotuvėje rasite ne tik gausybę pasirinkimo (nuo taikinių, iki drabužių), bet ir palankias kainas. 

Siūlome gyvūnų atvaizdo taikinius už plataus diapazono kainas, taip pat ir klasikinio tipo taikinius, lipdukų taikiniams dozatorius ir daugybę kitų prekių, kurios padės praktinio šaudymo metu ar per varžybas.

Taikiniai šaudymui

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: