Apsauginiai akiniai ir ausinės 

Yra 11 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Šaudymo akiniai

    Kiekvienos medžioklės metu svarbu užtikrinti maksimalų saugumą, todėl apsauginiai akiniai yra neatsiejama kiekvieno medžiotojo įrangos dalis. Jie užtikrina apsaugą nuo rikošeto ar kitų situacijų, kurias ne visada įmanoma numatyti net labiausiai patyrusiems profesionalams. 

    Kodėl apsauginiai akiniai yra būtini kiekvienam medžioklės entuziastui ir kaip išsirinkti tinkamiausią modelį?

    Kodėl apsauginiai šaudymo akiniai svarbūs?

    Nors apsauginius akinius dėvi toli gražu ne kiekvienas medžiotojas, tai nereiškia, kad jų nedėvėti turėtumėte ir jūs. Šis aksesuaras yra investiciją į saugumą, todėl turėtų atsidurti pirkinių sąraše.

    Miškingose vietovėse apsauginiai akiniai leis būti tikriems, kad į akį neįsimigs šakelė ar neįkris dulkių. Jie taip pat apsaugos nuo rikošeto, galimų cheminių nudegimų. Medžioklės metu dažniau nei galima įsivaizduoti nutinka nelaimingų atsitikimų, todėl šis aksesuaras efektyviai apsaugos akis nuo galimų sužalojimų. 

    Be to, kad padeda apsaugoti regos organą, šie akiniai padeda geriau matyti. Pavyzdžiui, geltonos spalvos lęšiai suteikia didesnį kontrastą, todėl pageriną tikslumą. 

    Rinktis tokius akinius svarbu atsižvelgti į keletą kriterijų. Pirmiausia, apsauginiai akiniai turėtų atitikti ANSI Z78.1 standartą, užtikrinti 100% UVA/UVB apsaugą, būti išlenktos formos. Būtent tokios formos rėmas patogiausiai priglunda prie veido, todėl lieka minimali tikimybė, kad pro jų rėmą svetimkūnis pateks į akis.

    Iš plastiko ar titano pagaminti rėmai bus lengviausi, dėl to ir patogiausi kai akinius reikės dėvėti ilgesnį laiką. Šiuo metu medžiotojai dažniausiai naudoja kelių spalvų lęšius: oranžinius, pilkus, rusvus, geltonus ir skaidrius. 

    Jei nuolat dėvite akinius, pirkite specialiai tam pritaikytus apsauginius akinius, kuriuos lengvai galėsite užsidėti ant nuolatiniam dėvėjimui skirtų akinių. Atkreipkite dėmesį, kad akiniai atitiktų aukščiausius optinius ir saugos standartus.

    Apsauginiai šaudymo akiniai internetu už žemą kainą

    Apsauginius akinius rinkitės atsakingai, nes jie, kaip ir ausinės, padeda apsaugoti svarbius juslės organus nepažeistus. Pasirūpinkite savo regos saugumu jau dabar ir išsirinkite tinkamiausią variantą ehunt.lt internetinejė parduotuvėje. Čia rasite ne tik platų pasirinkimą, bet ir palankias kainas, todėl viską, ko reikia medžioklei, galėsite įsigyti vienoje vietoje.

  • Šaudymo (apsauginės)...

    Medžioklės metu naudojamos įvairios klausos apsaugos priemonės (ausinės ar ausų kištukai) padės apsaugoti ausis nuo trumpalaikių ar ilgalaikių klausai pavojingų garsų. Apsauginės ausinės dažnai pasižymi tuo, kad jas dėvint vis tiek galima girdėti aplinkos garsus, bendrauti su aplinkiniais žmonėmis, girdėti perspėjančiuosius signalus, tačiau apsaugo nuo impulsinio triukšmo.

    Šiuolaikinės medžiotojams ir šauliams skirtos ausinės pasižymi išskirtiniu patogumu, todėl be diskomforto galėsite su jomis prabūti net keletą valandų. Ausų pagalvėlės taip pat nespaudžia, o švelniai priglunda.

    Kitas svarbus aspektas – kai kurios modernios ausinės ne šaudymo metu geba padidinti aplinkos garso lygį, suteikdamos galimybę išgirsti net tyliausią laukinio žvėries judesį.

    Kaip išsirinkti apsaugines šaudymo ausines?

    Bet koks didesnis nei 85 decibelų triukšmas gali sukelti laikiną arba nuolatinį klausos praradimą, o šūvio metu nuaidi net 130-180 decibelų triukšmas. Dėl šios priežasties vykstant į medžioklę svarbu pasirūpinti ne tik patogiais rūbais ar reikiama amunicija, bet ir savo klausa.

    Pirmiausia atkreipkite dėmesį į NRR (angl. noise reduction rating, liet. triukšmo slopinimo reitingas). Kuo jis didesnis, tuo efektyviau sumažinamas triukšmo lygis. Taip pat yra naudojamas trumpinys SNR, reiškiantis signalo ir triukšmo santykį. 

    Jei jums svarbus ne tik garso slopinimas, bet ir išorinio garso stiprinimas, ieškokite ausinių, kurios tai gali užtikrinti. 

    Medžioklėje planuojantiems praleisti ilgesnį laiko tarpą reikia atkreipti dėmesį į baterijos tarnavimo laiką: rinkoje nesunkiai rasite net ir tokių ausų apsaugos priemonių, kurios be papildomo įkrovimo ar baterijų pakeitimo tarnaus iki 600 valandų.

    Svarbu, kad ausinės būtų kuo patogesnės, komfortiškesnės. Prieš pirkdami paskaitykite kitų medžioklės entuziastų atsiliepimus. Apsauginių ausinių kainos diapazonas ganėtinai platus, todėl rinkitės pagal tai, kokių funkcijų jums reikia. 

    Apsauginės šaudymo ausinės internetu už žemą kainą

    Bene didžiausią apsauginių ausinių pasirinkimą rasite ehunt.lt internetinėje parduotuvėje. Atsižvelgdami į savo poreikius išsirinkite patikimiausias ir ilgaamžiškiausias apsaugines ausines už gerą kainą vos keliais mygtukų paspaudimais. 

    Pirkdami atkreipkite dėmesį į aukščiau išvardintus kriterijus, pasidomėkite kitų medžiotojų atsiliepimas ir įsigykite ilgaamžį gaminį.

puslapyje
Rodoma 1 - 9 iš 11 dalykų
Rodoma 1 - 9 iš 11 dalykų

Apsauginiai akiniai ir ausinės

Gamintojai

Mūsų parduotuvės

Žymos: